5 Nisan 2014 Cumartesi

Mining And Tunneling Simulator Full Sorunsuz İndir





Mining & Tunneling Simulator


Uzak yol yolculukları yaptınız mı bilmiyorum ama özellikle Türkiye’nin engebeli yerlerinde o büyük dağları aşmak için üstlerinden geçmek yerine altlarındaki tünellerden geçeriz. Peki ama o dev dağlar nasıl deliniyor bir fikriniz var mı? Eğer öğrenmek istiyor hatta sizler de bunu yapabilirim diyorsanız o zaman en iyi oyunu buldunuz demektir.

Simülatör oyunları artık ne kadar ileri gidecek merak eder duruma geldim. Her gün bir yenisi çıkıyor ve hepsibirbirinden farklı konular ile bizleri hem şaşırtıyor hem de çok şey öğretiyor. İşte onlardan biri olan Mining & Tunneling Simulator oyunumuzda sizler hem tünellerin nasıl açılığı mantığını çok iyi bir şekildeöğreneceksiniz hem de birebir yapma şansı bulacaksınız. Gerçekçi fizik motoru ile sizlere her şeyi en ince ayrıntısına kadar gösterecek olan bu oyunda sizler bir türlü anlam veremediğimiz tünellerin nasıl açıldığını görebileceksiniz.

Dev dağları delerek birbirinden güzel maceralarda sizleri deneyecek olan Mining & Tunneling Simulator oyunumuzda patlayıcılar, kazma ve kürek araçları ve daha bir çok bilmediğiniz inşaat aracını kullanabileceksiniz.

Son derece gerçekçi grafikleri ve ses efektleri ile de bunu destekleyen oyunumuzda maceranın tadını çıkartabilirsiniz. 3D grafik ayrıntılı sahneler içeren oyunumuzda birbirinden ilgi çeken , devam eden bir hikaye içinde olacaksınız.




Mining & Tunneling Simulator Oyunu ücretsiz yada demo sürümüdür. Bu ay 1528 ve toplamda 1528 defa indirilmiştir.



Bu ay: 1528

Toplam : 1528

Lisans : Demo

Ekleyen : oyunindir

Boyut :










sponsorlu bağlantılar


Sitemizdeki tüm oyunları Demo tek link olarak resimlerine tıklayarak indirebilirsiniz. Oyunlar çoğunlukla üreticilerin sitelerinden sunulmaktadır bu sebeple güvenlidir. Oyunindir.gen.tr olarak oyunları kurmadan önce önlem amacıyla antivirüs taramasından geçiriniz.




http://www.oyunindir.gen.tr/mining-tunneling-simulator.html

0 yorum:

Yorum Gönder