2 Nisan 2014 Çarşamba

Nihilumbra Sorunsuz İndir



Oyun adı: Nihilumbra

Açıklama: Hikayesi, görselleri, anlatmak istediği şeyler benliğinize bir daha asla gitmeyecek şekilde işlenir ve siz o andan sonra değişmiş olursunuz, işte bunu başarmak, bunu başarabilmek gerçekten çok “özel” bir şey gerektiriyor. Bir oyunun böyle etkileri olması için, yapım ekibinin çok özel bir şeyi katmış olması gerekiyor o yapıma. Nihilumbra’da bu var, Nihilumbra’da bu fazlasıyla var.

Nihilumbra, çok fazla şeyi, çok küçük bir kara kutunun içerisinde anlatan, devasa bir yapım aslında. İlk bakışta normal bir puzzle platform oyunu olarak görünse de, oldukça derdi olan ve bu dertlerini video oyunu formatında anlatan bir yapım. Bu küçük kara kutu “Born” isimli bir varlığın hikayesini anlatıyor. Gerçi “Varlık” demek doğru olmaz, daha çok “Yokluk” demek gerekiyor çünkü Born aslında Void’in, yani “Yokluğun” bir parçası. Hikayemiz tam Born’un yokluğu arkasında bıraktığı anda başlıyor.

Nihilumbra'nın başında Born, hiçliği terkederek dünya üzerinde bir yolculuğa başlar ve bu yolculuk sayesinde dünyayı tanımaya. Her gittiği diyarda farklı bir renk ve bu renge bağlı olarak yepyeni güçler edinen Born, dünyayı çok daha farklı algılamaya başlar ve yavaş yavaş yokluktan “varlık” durumuna geçer.

Minimum sistem gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 & 64 bit)
- İşlemci: 1.6 hızında işlemci
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Direct X10 uyumlu ekran kartı
- DirectX: Versiyon 10
- Sabit Disk: 2.4 GB boş alan





http://www.indirteklinkoyun.com/2014/03/nihilumbra-tek-link-indir.html

0 yorum:

Yorum Gönder